Annonsörinformation

UltraVPN-recension

-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Vårt omdöme: Trots att UltraVPN är nya på marknaden står de upp mot premium VPN-tjänster med sitt snabbt ökande servernätverk, robusta säkerhetsfunktioner och snabb, obegränsad åtkomst.
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande
Sammanfattning och recension

UltraVPN grundades år 2018 och är vad man kan kalla ett nytt VPN i grannskapet. Tjänsten drivs av Network Protect Limited och på kort tid har denna snabba VPN-tjänst byggt en lojal följarskara, då den täcker alla grunderna och mer därtill. Det matchar enkelt det som topprankade VPN-tjänster har att erbjuda: AES-256 bitars kryptering, Kill Switch, OpenVPN-protokoll och DNS-läckageskydd.

Dessutom upprätthåller den en strikt policy mot loggar och obegränsad bandbredd med minimal hastighetsförlust världen över.

UltraVPN har ett snabbt växande servernätverk på mer än 50 platser, så att du alltid hittar en snabb server oavsett var du är. Tjänsten är dessutom kompatibel med alla populära enheter, webbläsare och operativsystem, inklusive Windows, Mac, Android och iOS.

Sekretess / Anonymitet

Om man ska anmärka på något med den här nykomlingen så är det att UltraVPN är belägna i UK och USA. Att de drivs från dessa två länder uppskattas inte av vissa, då båda länderna är medlemmar av intelligensallianserna 5, 9 och 14 eyes. Detta kontroversiella underrättelsedelningsavtal mellan olika länder bådar inte gott för människor som vill ha maximal anonymitet på nätet. Vad detta i princip innebär är att UltraVPN är juridiskt tvungna att lämna över alla sin användardata om situationen kräver det.

UltraVPN motverkar så klart detta genom att säga att de inte lagrar användarinformation och har en policy mot att spara loggar på plats. Enkelt uttryckt, de har ingenting att lämna över eftersom dessa data helt enkelt inte existerar. Vi verifierade detta genom att granska sidan med tjänstens sekretesspolicy och sant nog, den enda information de samlar in är nödvändig för kontounderhåll - namn, e-postadress, telefonnummer, betalningsinformation och lösenord. Å andra sidan så pratar sidan om insamla IP-adressen och andra unika identifierare från enheten du ansluter från, så det låter fortfarande lite tveksamt för oss. Om integritet är mycket viktigt för dig, föreslår vi att du letar någon annanstans.

Om du däremot är ute efter hastighet och prestanda så är UltraVPN ett rimligt val. Den har en Firewall Kill Switch som förhindrar säkerhetsläckor när din anslutning bryts, så att din IP-adress aldrig äventyras. Den har sina egna DNS-servrar, läcker inte data, och använder en praktiskt taget ospårbar 256-bitars kryptering!

Hastighet och tillförlitlighet

Hastigheten är alltid en viktig faktor när man väljer en VPN-leverantör. Det bästa sättet att veta om en tjänst är så snabb som de påstår är att testa servrarna. Vi anslöt först till en server när vår plats och såg en hastighetsförlust på 27% för nedladdningar och en 30% minskad uppladdningshastighet. Därefter testade vi en av servrarna i USA och överraskades med en nedladdningshastighet förlust på endast 19% och en uppladdningshastighetsförlust på 40%. Sammantaget är UltraVPN konsekvent snabba nog för att surfa och mycket annat.

Plattformar och enheter

För en genomsnittlig användare bör en enskild prenumeration vara tillräcklig eftersom den tillåter samtidiga anslutningar för upp till 3 enheter. Men för ett stort hushåll eller de som driver ett mindre företag kan det vara värt att investera i obegränsat enhetsskydd som täcker upp till 12 enheter. Förutom lättanvända appar för populära enheter erbjuder UltraVPN webbläsartillägg för Google Chrome, Firefox och Microsoft Edge - så att du kan surfa säkert hemma eller på offentliga wifi-nätverk.

Serverplatser

UltraVPN har ett snabbväxande servernätverk trots att de endast har funnits i två år. I skrivande stund finns det totalt 123 serverplatser spridda över hela Nordamerika, Asien, Europa, Sydamerika, Oceanien och Afrika.

Kundservice

Vi hittade ingen information på tjänstens webbplats om antalet tillåtna samtidiga anslutningar så vi kontaktade kundsupporten via den dygnet runt-öppna chatten. Vi fick kontakt med en handläggare nästan omedelbart och frågan besvarade snabbt. Det var förvisso en enkel fråga, men det är ändå trevligt att vi inte behövde vänta i kö speciellt länge. Kunskapsbasen kan behöva en uppdateringen men de erbjuder support via både e-post och telefon, förutom chatten, så du kanske inte ens behöver den.

Prissättning

Jämfört med andra VPN-tjänster med funktioner som är i nivå med UltraVPN är $7,99 per månad ett fynd. Teckna upp dig på en 6-månaders plan och spara 40% då priset sjunker till endast $5,99 per månad. Med tanke på att alla planer kommer med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti är det logiskt att välja ett 12-månaders abonnemang som ger dig ett pris på endast $3.75.
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande
Lämna recension om UltraVPN
Dela dina åsikter för att hjälpa andra.
Captcha
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande