Annonsörinformation

IPVanish-recension

-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Vårt omdöme: IPVanish har snabba nedladdningshastigheter och säkra anslutningar. Tjänsten ger dig mycket för pengarna, tack vare dess omfattande funktioner, kraftfulla kryptering och pålitliga skydd.
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande

Sammanfattande recension

IPVanish släpptes år 2020 och har blivit en standard i VPN-branschen, mestadels för sina användarvänliga applikationer och praktiska funktioner för både mobiltelefoner och stationära datorer. Vi brukar normalt inte ösa beröm när vi utvärderar VPN-tjänster, men när det gäller IPVanish så snålar vi definitivt inte med hyllningarna! Först och främst är den perfekt, oavsett vilken aspekt du tittar på - prestanda, kundsupport, appar, säkerhet, hastigheter och servernätverk. Tjänsten har dessutom en strikt policy mot loggar plus ett utmärkt servernätverk på över 75 platser. Om du är på jakt efter en VPN-tjänst som värnar dina enheters säkerhet och integritet - oavsett sig det är mobil eller dator, så har du kommit till rätt ställe!

Integritet / anonymitet

Vi kollade IPVanish sekretessvillkor och vi gillar att de är ganska transparent med vilken typ av information de samlar in. Enligt dem: "IPVanish är en noll-loggnings VPN-tjänsteleverantör, vilket innebär att vi inte för register över anslutningar, trafik, eller aktivitetsdata när det gäller våra tjänster. I allmänhet övervakar vi dock vår webbplatsaktivitet för att mäta dess prestanda och förbättra funktionaliteten.” IPVanish samlar in din e-postadress, betalningsmetod och faktureringsadress för att registrera din prenumeration, liksom viss icke-personlig information som sidförfrågningar, webbläsartyp, OS, avvisningsfrekvens och den genomsnittliga tiden som spenderas på deras webbplats. All denna information påstås användas för att förbättra deras webbplats. Den här VPN-leverantören spårar inte heller användaraktiviteter utanför deras webbplats, och spårar ej heller användarnas surfning eller anslutningsaktiviteter.

När det gäller skydd och säkerhet är IPVanish verkligen en av de bästa. Den stöder alla fyra stora krypteringsprotokoll - OpenVPN, L2TP / IPsec, SSTP och PPTP. De använder det okrossbara chiffret AES-256, vilket innebär att du är skyddad hela tiden. Naturligtvis har det också en VPN kill switch-funktion som förhindrar dataläckage om din anslutning avbryts.

Hastighet och stabilitet

Som förväntat kunde vi surfa normalt utan problem. IPVanish gav oss faktiskt några av de snabbaste anslutningshastigheterna under våra recensioner och tester. Det är allmänt känt att hastigheten vanligtvis blir lidande ögonblicket du ansluter till ett VPN, men så är inte fallet med IPVanish. Till exempel var vår bas-nedladdningshastighet innan vi anslöt till VPN 97.48 Mbps. Att ansluta till en server i Sverige resulterade i en hastighetsförlust på endast 10% och landade på 84.10 Mbps. Vi testade också att ansluta till servrar i USA, Australien, Singapore och Tyskland - med mycket imponerande resultat. Vi såg nedladdningshastigheter på 52Mbps, 24Mbps, 26Mbps, och 75Mbps. Sammantaget uppvisade IPVanish några av de bästa nedladdningarna, uppladdningarna och latenserna, så det är ett utmärkt val för spelare.

Plattformar och enheter

windowsmaclinuxandroidioschrome

En sak som urskiljer IPVanish från resten är faktumet att de förmodligen är den enda leverantören som har en Linux-applikation redo. Detta förenklar definitivt installationen av VPN på Linux, så det är bra nyheter för de som är tekniskt sinnade. Bortsett från det så stöder IPVanish även stora plattformar och har anpassade appar för datorer, Apple Mac, iPhones och Android-enheter tillsammans med Amazon Kindle, Internet routrar, Playstation/Xbox och andra spelkonsoler. IPVanish erbjuder också webbläsartillägg för Firefox och Chrome. Och vet du vad det bästa är? IPVanish tillåter samtidiga anslutningar på upp till 10 enheter. Det är dubbelt mot vad de flesta andra VPN-tjänsterna tillåter!

Serverplatser

IPVanish har otroliga 40.000 + IP-adresser och över 1 300 servrar över hela världen. Detta är en av det högsta antalet IP-adresser vi har sett hittills och det betyder att du inte kommer att uppleva trängsel eller långsamma hastigheter medan du är ansluten till IPVanish. Alla större länder i varje kontinent omfattas, inklusive några av de mindre populära som Moldavien och Filippinerna. Dessutom ger denna leverantör också en granularitet på stadsnivå som säkert kommer att uppskattas av några av de mer avancerade användarna.

United StatesCanadaMexicoCosta RicaGermanyUnited KingdomNetherlandsNorwayCzech RepublicLuxembourgBulgariaSpainHungaryDenmarkSerbiaEl SalvadorPolandAustriaGreeceUkraineCyprusFranceSwedenItalyPortugalSwitzerlandRomaniaSlovakiaIrelandFinlandAlbaniaIcelandLatviaEstoniaBelgiumAustraliaNew ZealandJapanSingaporeHong KongIsraelIndiaMalaysiaPhilippinesTaiwanUnited Arab EmiratesBrazilColombiaChileArgentinaNigeriaSouth Africa

Kundsupport

Om du stöter på några problem så kan du enkelt komma i kontakt med supportagenter via hjälpknappen som finns integrerad på deras hemsida. Du har möjlighet att antingen prata i en livechatt eller helt enkelt lämna ett meddelande. Hjälpsidan listar ett antal vanliga frågor samt installationsguider, felsökningar, faktureringsfrågor, med mera. Du kan enkelt skicka in en e-postbiljett också!

Priser

Liksom många andra leverantörer så erbjuder IPVanish tre prenumerationspaket. Den månatliga planen kostar 100 kr, medan en 3-månaders plan är tillgänglig för 270 kr och debiteras var tredje månad. Detta sänker de månatliga kostnaderna med så mycket som 25%. Som kan förväntas får du mest besparingar (67%) om du betalar förskott för deras 1-åriga plan plan på 470 kr, eller endast 40 kr per månad. Alla planer backas upp med en 7-dagars pengarna-tillbaka-garanti.
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande
Lämna recension om IPVanish
Dela dina åsikter för att hjälpa andra.
Captcha
IPVanish användarnas recensioner
  • “Jag skulle vilja säga att IPVanish är en utmärkt VPN-tjänst och jag skulle rekommendera den till alla som är intresserade av att använda ett VPN.“
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande