Topp10VPN

Bästa VPN-tjänsterna för iPads och Android-surfplattor

Den bästa VPN-tjänsterna för surfplattor - med solida säkerhetsfunktioner, snabba anslutningar, stora servernätverk och möjligheten att kringgå geo-blockeringar för streaming av videoinnehåll - testade och granskade av våra experter. Genom att klicka på produktnamnet i listan nedan ser du enkelt uppdaterade priser, tekniska specifikationer och ytterligare information om varje produkt.

Annonsörinformation

årets produkt 2020
Spara 79 %
1
CyberGhost VPN

                                                                                                                                                                                           

 • Optimerade servrar för P2P och torrent-användning
 • 7 samtidigt tillåtna VPN-anslutningar med varje plan
 • VPN-servrar i över 90 länder
 • Policy mot loggar
9,8
Bästa VPN 2020
130,00 kr
Från 27,00 kr
Spara 77 %
2
Private Internet Access

                                                                                                                                                                                           

 • Strikt policy mot loggar
 • Lås upp allt begränsat innehåll (Netflix, Disney+ etc.)
 • Stöder 10 enheter samtidigt
 • Anses vara den mest anonyma VPN-tjänsten
9,5
Mycket bra
113,00 kr
Från 26,00 kr
Spara 60 %
3
UltraVPN

                                                                                                                                                                                           

 • Ultraflix-servrar som avblockerar streamingtjänster.
 • Tillåter 3 samtidiga enhetsanslutningar
 • 123 serverplatser i 60 länder
 • Snabb, säker och obegränsad webbåtkomst
9,3
Mycket bra
7,50 US$
Från 2,99 US$
Tillgängligt på svenska
Spara 70 %
4
NordVPN

                                                                                                                                                                                           

 • Avblockera Netflix och Hulu i HD/4K
 • Obegränsad P2P/Torrentanvändning
 • Ultrasnabbt med en strikt policy mot loggar
 • Säker AES 256-bit-kryptering
9,1
Mycket bra
119,00 kr
Från 35,00 kr
Tillgängligt på svenska
Spara 81 %
5
Surfshark

                                                                                                                                                                                           

 • En plan för ett obegränsat antal enheter
 • Bästa valuta för pengarna
 • CleanWeb Ad-blocker
 • 30-dagars pengarna tillbaka-garanti
8,7
Bra
116,00 kr
Från 22,00 kr

Vad är ett VPN?


En VPN, eller virtuellt privat nätverk, hjälper till att säkerställa din säkerhet och integritet samt skydda dina uppgifter när du ansluter till mindre säkra nätverk som offentligt wifi.

Det gör detta genom att dirigera din trafik via servrar och kryptera din data. Detta gör det praktiskt taget omöjligt för andar att spionera eller spåra dina online-aktiviteter.

Vad är fördelarna med att använda ett VPN på surfplattan??


År 2020 surfar mer än 4 miljarder människor på webben via mobila enheter, i motsats till traditionella stationära och bärbara datorer. Denna snabba ökningen av mobil Internetanvändning har tyvärr också medfört alla typer av hot med din internetleverantör, hackare, annonsörer, och myndigheter som tävlar om att lägga vantarna på dina uppgifter.

Det har aldrig varit viktigare att skydda sig mot sådana här virtuella angrepp. Ett VPN hjälper dig skydda din personliga information, såsom dina lösenord, kreditkortsuppgifter och annan känslig data. Den hjälper dig även hålla dig anonym genom att dölja din IP-adress, plats, och sökhistorik så att du inte kan spåras på nätet.

Ett VPN har dessutom andra fördelar förutom att skydda din säkerhet och integritet! Med VPN kan du kringgå censur och få tillgång till regionalt innehåll som vanligtvis begränsas av streamingtjänster som Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, med flera. Med rätt VPN-app kan du hålla jämna steg med de senaste programmen och filmerna på din Samsung Galaxy Tab, iPad, Amazon Fire HD och andra handhållna enheter.

De som gillar att ladda ner torrent uppskattar VPN under nedladdning och fildelning, eftersom det håller användarens anonym hela tiden. Detta innebär att du inte behöver oroa dig för din att internetleverantör eller upphovsrättsinnehavare spårar allt du gör. Vissa VPN-tjänster är också utrustade med annonsblockerare, vilket gör dem bra på att blockera irriterande pop-annonser som stör din streaming eller spel.

Vad bör man leta efter i ett VPN för surfplattor


Den bästa VPN-tjänsten för din i-pad, galaxy tab, och andra android-surfplattor beror mycket på din avsikt, budget, och om du är nybörjare eller en avancerad användare. Oavsett så rekommenderar att du väljer ett VPN som har en lättanvänd klient, erbjuder snabb installation och anslutningar med ett klick, samt hög säkerhet och en stabil sekretesspolicy.

Det borde ha militärkryptering som AES 256-bit på plats, samtidigt som den stödjer andra protokoll som IKEv2, OpenVPN, PPTP och L2TP/IPSec. Det bör erbjuda en kill switch-funktion och ha en strikt policy mot att spara loggar. På det sättet förblir surfplattan säker från hackare, nätfiske, malware och annonser oavsett om du är hemma eller på språng.

Snabba anslutningar och ett stort globalt servernätverk är också viktiga krav när man letar efter ett bra VPN för surfplattor. Detta gäller särskilt för de som gillar att streama i HD, eftersom det hjälper dig slippa buffring och fördröjningar. På tal om HD-streaming, se till att ditt VPN är bra på att avblockera streamingtjänster och fungerar med dina favorittjänster.

Ansvarsfriskrivning


Observera: Topp10Vpn.com är en gratistjänst. Vi stöds av våra läsare och får endast provisioner från de VPN-företag som vi rekommenderar på denna sida om du klickar på våra länkar och göra ett köp via vår webbplats. Vi försöker att hålla all information på denna webbplats så uppdaterad och aktuell som möjligt, men kan inte garantera att detta alltid kommer att vara fallet. Alla priser som anges på denna webbplats är baserade på USD, så det kan finnas små skillnader på grund av valutafluktuationer.