Topp10VPN

VPN-recensioner

CyberGhost VPN
9,8
Bästa VPN 2020
Med över 15 års erfarenhet så är Cyberghost VPN ett av våra bästa val, för dig som vill skydda din personliga data från nyfikna myndigheter eller hackare.
Private Internet Access
9,5
Mycket bra
Helt klart den säkraste VPN-tjänsten på marknaden idag. Det som får människor att föredra denna VPN-tjänst är dess strikta policy mot loggar, och tjänstens starka engagemang för att upprätthålla fullständig anonymitet online.
NordVPN
9,3
Mycket bra
Prisbelönt. Älskas av några av de största teknikbloggarna. Snabbt och superprivat. NordVPN uppfyller alla behoven!
HideMyAss!
9,1
Mycket bra
Det sägs att man har 3 sekunder på sig att göra ett bra intryck. HideMyAss! har ett vinnande namn och fortsätter att imponera med en utmärkt service, ett användarvänligt gränssnitt och grymma hastigheter.
Surfshark
8,7
Mycket bra
Surfshark må vara vara en uppstickare bland marknadens toppklassade VPN-tjänster, men står helt klart på egna ben. VPN-tjänsten ger dig stabil tillgång till geografiskt begränsat innehåll, imponerande hastigheter och pålitlig säkerhet.
Hotspot Shield
8,5
Bra
Det går snabbt. Otroligt snabbt. Det förekommer ren magi bakom ridån, som endast Hotspot Shield använder. Hotspot Shields patenterade teknik rankas som den ledande VPN-tjänsten för hastighet och säkerhet av AV-Test, ett ledande oberoende IT-säkerhetsinstitut.
SaferVPN
8,3
Bra
Vill du använda VPN för gaming? Ta en titt på SaferVPN. Låg latens, vilket innebär att tjänsten har optimerats med gamers i åtanke. Förlora aldrig övertaget på grund av fördröjningar och förseningar i nätverket.
Zenmate VPN
8,2
Bra
Zenguards ZenMate VPN:s enkla och smidiga användargränssnitt gör det till ett fint val för VPN-nybörjare som inte vill ha för mycket krångel.
Norton Secure VPN
7,8
Bra
Norton Secure VPN är ett bra val för användare med mindre krävande VPN-behov, även om det inte är lika funktionsrikt som andra Virtual Private Network (VPN)-produkter. Tjänsten ger ett bra mervärde till användare med enskilda enheter och är kompatibelt med prisbelönta Norton Security Suite.
PrivateVPN
7,3
Bra
Ett utmärkt helhetsval. Rimlig prissättning, servrar tillgängliga i ett imponerande antal länder, och superhöga hastigheter under testerna. Definitivt värt att testa.
IPVanish
7,5
Bra
IPVanish har snabba nedladdningshastigheter och säkra anslutningar. Tjänsten ger dig mycket för pengarna, tack vare dess omfattande funktioner, kraftfulla kryptering och pålitliga skydd.