VPN-recensioner

CyberGhost VPN
9,8
Bäst totalt sett
Med över 15 års erfarenhet så är Cyberghost VPN ett av våra bästa val, för dig som vill skydda din personliga data från hackare.
Private Internet Access
9,5
Jättebra
Helt klart den säkraste VPN-tjänsten på marknaden idag. Det som får människor att föredra denna VPN-tjänst är dess strikta policy mot loggar, och tjänstens starka engagemang för att upprätthålla fullständig anonymitet online.
ExpressVPN
9,3
Mycket bra
En av de bästa heltäckande VPN-tjänsterna. Supersnabbt och säkert, med över 3 000 serverplatser i fler än 90 länder. Att säga att vi rekommenderar ExpressVPN är en underdrift...
NordVPN
9,1
Mycket bra
Prisbelönt. Älskas av några av de största teknikbloggarna. Snabbt och superprivat. NordVPN uppfyller alla behoven!
Surfshark
9,0
Mycket bra
Surfshark må vara vara en uppstickare bland marknadens toppklassade VPN-tjänster, men står helt klart på egna ben. VPN-tjänsten ger dig stabil tillgång till innehåll, imponerande hastigheter och pålitlig säkerhet.
TotalVPN
8,8
Bra
Efter vår omfattande granskning av TotalVPN är vårt omdöme tydligt: TotalVPN kombinerar mästerligt användbarhet, hastighet och pålitlighet och etablerar sig som ett förstklassigt val för alla som söker effektiv och robust digital säkerhet. Tjänstens förstklassiga appar, i kombination med ett omfattande globalt serverutbud, gör den lämplig för alla – från nybörjare inom VPN till erfarna användare.