VPN-recensioner

CyberGhost VPN
9,8
Bäst totalt sett
Med över 15 års erfarenhet så är Cyberghost VPN ett av våra bästa val, för dig som vill skydda din personliga data från hackare.
Private Internet Access
9,5
Jättebra
Helt klart den säkraste VPN-tjänsten på marknaden idag. Det som får människor att föredra denna VPN-tjänst är dess strikta policy mot loggar, och tjänstens starka engagemang för att upprätthålla fullständig anonymitet online.
ExpressVPN
9,3
Mycket bra
En av de bästa heltäckande VPN-tjänsterna. Supersnabbt och säkert, med över 3 000 serverplatser i fler än 90 länder. Att säga att vi rekommenderar ExpressVPN är en underdrift...
Surfshark
9,1
Mycket bra
Surfshark må vara vara en uppstickare bland marknadens toppklassade VPN-tjänster, men står helt klart på egna ben. VPN-tjänsten ger dig stabil tillgång till innehåll, imponerande hastigheter och pålitlig säkerhet.
UltraVPN
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Trots att UltraVPN är nya på marknaden står de upp mot premium VPN-tjänster med sitt snabbt ökande servernätverk, robusta säkerhetsfunktioner och snabb, obegränsad åtkomst.
Atlas VPN
9,0
Bra
Atlas VPN har förmodligen det bästa erbjudandet när det gäller gratis VPN med obegränsad bandbredd och starka säkerhetsprotokoll. Det är inte förvånande att upplevelsen blir ännu bättre när du prenumererar på deras premiumtjänst.
ProtonVPN
8,8
Bra
Våra tester visar att ProtonVPN menar allvar när det handlar om internetsäkerhet, integritet och frihet. De har väl utformade appar som inte bara har öppen källkod utan också är oberoende granskade. Deras längre abonnemang kan vara dyrare än många andra VPN-tjänster, men du får obegränsad bandbredd, robusta säkerhetsfunktioner, ett massivt servernätverk och mycket mer.
IPVanish
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
IPVanish har snabba nedladdningshastigheter och säkra anslutningar. Tjänsten ger dig mycket för pengarna, tack vare dess omfattande funktioner, kraftfulla kryptering och pålitliga skydd.
HideMyAss!
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Det sägs att man har 3 sekunder på sig att göra ett bra intryck. HideMyAss! har ett vinnande namn och fortsätter att imponera med en utmärkt service, ett användarvänligt gränssnitt och grymma hastigheter.
Zenmate VPN
8,5
Bra
Zenguards ZenMate VPN:s enkla och smidiga användargränssnitt gör det till ett fint val för VPN-nybörjare som inte vill ha för mycket krångel.
SaferVPN
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Vill du använda VPN för gaming? Ta en titt på SaferVPN. Låg latens, vilket innebär att tjänsten har optimerats med gamers i åtanke. Förlora aldrig övertaget på grund av fördröjningar och förseningar i nätverket.
Hotspot Shield
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Det går snabbt. Otroligt snabbt. Det förekommer ren magi bakom ridån, som endast Hotspot Shield använder. Hotspot Shields patenterade teknik rankas som den ledande VPN-tjänsten för hastighet och säkerhet av AV-Test, ett ledande oberoende IT-säkerhetsinstitut.
Norton Secure VPN
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Norton Secure VPN är ett bra val för användare med mindre krävande VPN-behov, även om det inte är lika funktionsrikt som andra Virtual Private Network (VPN)-produkter. Tjänsten ger ett bra mervärde till användare med enskilda enheter och är kompatibelt med prisbelönta Norton Security Suite.
PrivateVPN
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Ett utmärkt helhetsval. Rimlig prissättning, servrar tillgängliga i ett imponerande antal länder, och superhöga hastigheter under testerna. Definitivt värt att testa.