VPN-recensioner

CyberGhost VPN
9,8
Bästa VPN 2021
Med över 15 års erfarenhet så är Cyberghost VPN ett av våra bästa val, för dig som vill skydda din personliga data från nyfikna myndigheter eller hackare.
Private Internet Access
9,5
Mycket bra
Helt klart den säkraste VPN-tjänsten på marknaden idag. Det som får människor att föredra denna VPN-tjänst är dess strikta policy mot loggar, och tjänstens starka engagemang för att upprätthålla fullständig anonymitet online.
NordVPN
9,3
Mycket bra
Prisbelönt. Älskas av några av de största teknikbloggarna. Snabbt och superprivat. NordVPN uppfyller alla behoven!
Surfshark
9,1
Mycket bra
Surfshark må vara vara en uppstickare bland marknadens toppklassade VPN-tjänster, men står helt klart på egna ben. VPN-tjänsten ger dig stabil tillgång till geografiskt begränsat innehåll, imponerande hastigheter och pålitlig säkerhet.
ProtonVPN
9,0
Mycket bra
Våra tester visar att ProtonVPN menar allvar när det handlar om internetsäkerhet, integritet och frihet. De har väl utformade appar som inte bara har öppen källkod utan också är oberoende granskade. Deras längre abonnemang kan vara dyrare än många andra VPN-tjänster, men du får obegränsad bandbredd, robusta säkerhetsfunktioner, ett massivt servernätverk och mycket mer.
Atlas VPN
8,8
Mycket bra
Atlas VPN har förmodligen det bästa erbjudandet när det gäller gratis VPN med obegränsad bandbredd och starka säkerhetsprotokoll. Det är inte förvånande att upplevelsen blir ännu bättre när du prenumererar på deras premiumtjänst.
IPVanish
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
IPVanish har snabba nedladdningshastigheter och säkra anslutningar. Tjänsten ger dig mycket för pengarna, tack vare dess omfattande funktioner, kraftfulla kryptering och pålitliga skydd.
HideMyAss!
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Det sägs att man har 3 sekunder på sig att göra ett bra intryck. HideMyAss! har ett vinnande namn och fortsätter att imponera med en utmärkt service, ett användarvänligt gränssnitt och grymma hastigheter.
Zenmate VPN
8,5
Bra
Zenguards ZenMate VPN:s enkla och smidiga användargränssnitt gör det till ett fint val för VPN-nybörjare som inte vill ha för mycket krångel.
SaferVPN
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Vill du använda VPN för gaming? Ta en titt på SaferVPN. Låg latens, vilket innebär att tjänsten har optimerats med gamers i åtanke. Förlora aldrig övertaget på grund av fördröjningar och förseningar i nätverket.
ExpressVPN
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
En av de bästa heltäckande VPN-tjänsterna Supersnabbt och säkert, med över 3 000 serverplatser i fler än 90 länder. Att säga att vi rekommenderar ExpressVPN är en underdrift...
Norton Secure VPN
-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Norton Secure VPN är ett bra val för användare med mindre krävande VPN-behov, även om det inte är lika funktionsrikt som andra Virtual Private Network (VPN)-produkter. Tjänsten ger ett bra mervärde till användare med enskilda enheter och är kompatibelt med prisbelönta Norton Security Suite.
PrivateVPN
7,3
Bra
Ett utmärkt helhetsval. Rimlig prissättning, servrar tillgängliga i ett imponerande antal länder, och superhöga hastigheter under testerna. Definitivt värt att testa.