Annonsörinformation

Zenmate VPN-recension

-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Vårt omdöme: Zenguards ZenMate VPN:s enkla och smidiga användargränssnitt gör det till ett fint val för VPN-nybörjare som inte vill ha för mycket krångel.
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande

Sammanfattande recension

ZenMate grundades år 2013 och blev snabbt en av de populäraste VPN-tjänsterna på marknaden, främst på grund av dess höga hastigheter och smarta gränssnitt. ZenMate har sitt huvudkontor i Berlin, Tyskland och firade nyligen en viktig milstolpe - de har nu över 45 miljoner installationer globalt.

ZenMate tillhandahåller en VPN-anslutning med ett IPsec-protokoll och är tillgänglig via en stationär klient, som webbläsartillägg eller i en mobilapp. Några av höjdpunkterna inkluderar tjänstens policy mot att föra loggar, fler än 3 600 servrar i 74+ länder, inbyggt DNS-läckageskydd och kill switch-funktion.

Många användare, inklusive sådana med begränsade tekniska färdigheter, kommer att finna ZenMate lätt att använda och med massor av funktioner, tillräckligt med länder att välja mellan och godkända hastigheter. Om du är på jakt efter en VPN-tjänst att använda för surf och allmän säkerhet så är ZenMate definitivt värt att kolla in.

Integritet / anonymitet

ZenMate tar anonymitet och integritet på högsta allvar. Till att börja med så stöder ZenMate avancerade krypteringsstandarder, eller AES. För att ge dig en uppfattning om hur säkert detta är; det är samma krypteringsmetod som används av myndigheter och storföretag. ZenMate:s webbläsartillägg använder AES 128-bitars-kryptering, medan de mobila och stationära klienterna använder AES 256-bit.

ZenMate:s säkerhetsprotokoll är 1Kev2, L2TP och OpenVPN vilket gör dem till en av de mer mångsidiga VPN-tjänsterna på marknaden. Med OpenVPN:s programvara så du kan nu använda dina datorer, mobila plattformar, och webbläsare med ZenMate.

Kill Switch-funktionen är ett annat måste som tjänsten sett till att inkludera. Det är en säkerhetsåtgärd som automatiskt stänger av din internetuppkoppling i händelse av att din signal blir okrypterad. Detta ger ett extra skyddslager genom att se till att dina privata och känsliga uppgifter aldrig äventyras.

ZenMate säger sig också följa en strikt policy mot att föra loggar, och hävdar att alla dina online-aktiviteter blir anonyma samma sekund du aktiverar deras app. Detta innebär att du kan koppla av och känna dig säker på att inga cyberbrottslingar lyckas få tag på din surfhistorik eller känsliga data. Det är förmodligen också en glad överraskning att annonsörer inte kan använda dina inställningar och personliga information till att bombardera dig med annonser som är baserade på din surfhistorik och intressen.

Hastighet och stabilitet

Att vänta på att en sida ska laddas är slöseri med tid. Lyckligtvis så kompromissar inte ZenMate med hastigheten. För den absolut bästa surfupplevelsen måste du så klart ansluta till en server som är närmast din fysiska plats. Vi testade ZenMate VPN med SpeedTest och testade att ansluta till den amerikanska servern som ligger halvvägs över världen. Vår bashastighet innan vi kopplade på VPN-tjänsten var 12.62 Mbps för nedladdning och 0.85 Mbps för uppladdning. Anslutningen till den amerikanska server resulterade i en hastighetsförlust på 2,91 Mbps vilket är acceptabelt, även för underhållning.

Plattformar och enheter

Ett enda ZenMate-konto erbjuder skydd för ett obegränsat antal enheter och är kompatibelt med iOS, Android, macOS, Windows och OpenVPN. ZenMate stöder flera webbläsare som Chrome, Firefox, Opera och vissa Chromium-baserade webbläsare. På grund av OpenVPN-protokollet kan du installera ZenMate på en mängd olika spelkonsoler och operativsystem som Ubuntu och Raspberry Pi.

windowsmaclinuxandroidioschromefirefoxopera

Serverplatser

Anslut till 3600 servrar som finns i över 74 länder i hela världen. En trevlig sak med ZenMate VPN är dess funktion "Smart Locations", som låter dig bekvämt välja en server medan du är på en viss webbplats.

AlbaniaAlgeriaAndorraArgentinaArmeniaAustraliaAustriaBelgiumBosnia And HerzegovinaBrazilBulgariaCambodiaCanadaChinaCyprusCzech RepublicDenmarkEgyptEstoniaFinlandFranceGeorgiaGermanyGreeceGreenlandHong KongHungaryIndiaIran, Islamic Republic OfIrelandIsle Of ManIsraelItalyJapanKazakhstanLatviaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMaltaMexicoMongoliaMonacoMacaoNetherlandsNigeriaNorwayPanamaPhilippinesPolandPortugalQatarRomaniaRussian FederationSaudi ArabiaSerbiaSingaporeEl SalvadorSouth AfricaKoreaSpainSierra LeoneSwedenSwitzerlandTaiwanThailandTurkeyUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUnited StatesVenezuelaViet Nam

Kundsupport

En sak som du kommer att märka direkt när du klickar på ZenMate:s supportsida är att det inte går att chatta direkt med dem. Detta kan vara avskräckande för vissa, särskilt om man behöver hjälp med något brådskande. Vi testade ZenMate:s kontaktformulär och blev positivt överraskade, då vi fick svar inom 15 minuter. Utöver det så har sidan massor av artiklar om att komma igång, funktionsfrågor, felsökningssteg och mycket mer.

Priser

ZenMate erbjuder inte en gratis provperiod, men de har en mycket generös pengarna-tillbaka period på 30 dagar. För närvarande erbjuder tjänsten en premiumplan i tre nivåer: 1 månad, 1 år och 3 år. Den månatliga prenumerationen kostar 110 kr per månad medan en 6-månaders prenumeration kostar 53 kr per månad. Få mest valuta för pengarna genom att betala förskott för en 18-månaders prenumeration, som minskar den motsvarande månadsavgiften till endast 22 kr!
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande
Lämna recension om Zenmate VPN
Dela dina åsikter för att hjälpa andra.
Captcha
Zenmate VPN användarnas recensioner
  • “Bra kundservice. Pålitlig VPN-tjänst. ZenMate förbättrar och utvecklar alltid sina applikationer.“
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande