Annonsörinformation

TotalVPN-recension

8,8
Bra
Vårt omdöme: Efter vår omfattande granskning av TotalVPN är vårt omdöme tydligt: TotalVPN kombinerar mästerligt användbarhet, hastighet och pålitlighet och etablerar sig som ett förstklassigt val för alla som söker effektiv och robust digital säkerhet. Tjänstens förstklassiga appar, i kombination med ett omfattande globalt serverutbud, gör den lämplig för alla – från nybörjare inom VPN till erfarna användare.
Hämta TotalVPN - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...

Sammanfattning

I grunden är TotalVPN en enkel och strömlinjeformad VPN-lösning som är skräddarsydd för dagliga digitala interaktioner. Även om det kanske inte kan skryta med de komplexa funktioner som förknippas med vissa lyxigare VPN-märken, saknar det inte grundfunktioner. Det är den rätta lösningen för alla som vill ha ökad frihet på nätet, stärkt digital integritet och mer anonymitet utan att behöva krångla med komplicerade konfigurationer.

Integritet / Anonymitet

När du väljer TotalVPN väljer du ett robust försvar mot integritetsintrång på nätet. Kärnan i deras löfte till dig är en strikt policy mot loggar. Detta innebär att dina surfvanor, sökregister och interaktioner online förblir dina. Ovanpå detta finns den branschledande AES 256-bitars krypteringen, som garanterar att alla data du överför hålls borta från nyfikna ögon. I en onlinemiljö där din IP-adress kan berätta om dina vanor, erbjuder TotalVPN dig digital anonymitet och döljer din faktiska IP-adress, vilket gör det otroligt svårt för någon att spåra din online-resa. Och med dess omfattande globala servernätverk blir det ännu svårare att lokalisera dina aktiviteter till en viss plats.

Förutom kryptering går TotalVPN längre än så med sin felfria VPN-killswitch, som skyddar mot DNS-läckor. Din anonymitet är fortfarande skyddad även om det inträffar oplanerade avbrott i din internetanslutning. Utöver det respekterar TotalVPN de olika behoven inom sin kundbas. Du kan anpassa din upplevelse genom att välja mellan OpenVPN- och IKEv2-protokollen och hitta den perfekta mixen mellan ökad sekretess och förbättrad prestanda.

Är du orolig för att ansluta till offentligt Wi-Fi? Med TotalVPN finns det ingen anledning till oro. Den säkrar omedelbart öppna Wi-Fi-nätverk och skyddar mot snokare och hackare som är ute efter din värdefulla information. Dina uppgifter förblir krypterade och säkra. TotalVPN behåller endast nödvändiga kontouppgifter och ser till att inga av dina onlineaktiviteter lagras. Tack vare deras mobilappar kan du dessutom njuta av sekretess även när du är på resande fot. Enkelt uttryckt ger TotalVPN dig verktygen för att navigera på webben med sinnesfrid och säkerhet.

Snabbhet och tillförlitlighet

För VPN-entusiaster är hastighet ofta en avgörande faktor, och i våra tester stod TotalVPN verkligen ut från mängden. Under våra utvärderingar genomförde vi hastighetstester där vi anslöt till olika servrar över hela världen. När vi anslöt till en server i USA registrerade vi imponerande 95 MBPS, bara en aning lägre än vår bashastighet på 100 MBPS. När vi testade den brittiska servern fick vi anmärkningsvärda 92 MBPS, och även med en mer avlägsen anslutning som Australien lyckades vi fortfarande få 87 MBPS.

Dessa resultat gjorde det enkelt att titta på videor i HD, och onlinespel förblev laggfria. Medan många VPN kan uppvisa periodiska hastighetsförluster på grund av olika skäl, var vår erfarenhet av TotalVPN konsekvent smidig. Dessa tester understryker TotalVPN:s åtagande att se till att din onlineupplevelse inte bara är säker, utan också sömlöst effektiv.

Plattformar och enheter

TotalVPN förstår det mångsidiga tekniska ekosystem vi lever i. Tjänsten är kompatibel med en mängd olika enheter, inklusive PC (både Windows och Mac), mobiltelefoner (inklusive Android och iOS), smart-TV och till och med spelkonsoler som PlayStation och Xbox. Utöver grundläggande kompatibilitet står TotalVPN:s engagemang för användarvänlighet ut. Det användarvänliga gränssnittet gör att även personer som inte är vana vid VPN enkelt kan konfigurera och ansluta. Så oavsett om du är en digital expert eller precis har börjat, garanterar TotalVPN en felfri upplevelse på alla plattformar.

windowsmacandroidios

Serverplatser

Total VPN har 50+ servrar i 30 länder, inklusive USA, Storbritannien, Kanada, Singapore, Spanien, Mexiko och andra. Oavsett om du befinner dig i hjärtat av en livlig stad eller i ett avlägset hörn av världen är en säker och snabb anslutning via TotalVPN alltid nära till hands. Denna omfattande och mångsidiga serverdistribution garanterar inte bara anslutningshastigheter i toppklass utan också en sömlös, oavbruten surfupplevelse oavsett var du befinner dig.

United StatesAustraliaAustriaBelgiumBrazilBulgariaCanadaChileCzech RepublicDenmarkFinlandFranceUnited KingdomGermanyGreeceHong KongHungaryIcelandIrelandIsle Of ManIsraelItalyJapanMexicoMoldovaNetherlandsNew ZealandNorwayPolandRomaniaSerbiaSingaporeSloveniaSpainSwedenSwitzerland

Kundservice

Att navigera i den digitala världen är inte helt oproblematiskt. TotalVPN är medvetna om detta och har gjort betydande investeringar i sin infrastruktur för kundsupport. Användare kan få omedelbar hjälp via chatt dygnet runt, ett bevis på deras engagemang för nöjda kunder. För de som söker svar på mer allmänna frågor är FAQ-avdelningen en guldgruva av information, intuitivt strukturerad för enkel navigering.

Prissättning

Ordspråket "du får vad du betalar för" brukar stämma, men TotalVPN håller på att förändra den uppfattningen. Även om de introducerar potentiella användare till sina tjänster med en imponerande gratisversion, är det deras premiumpaket som verkligen lockar. Nu finns den tillgänglig till ett oslagbart pris på endast $1,59 per månad och har inte bara en rad avancerade VPN-funktioner utan inkluderar även extra licenser och antivirusskydd. Vill du testa först? Det finns en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti för din trygghet. Dessutom ser deras aktuella kampanjerbjudanden till att du får extra mycket valuta för pengarna.

TotalVPN, med sin kraftfulla kombination av hastighet, säkerhet och enkelhet, är på väg att bli en ledande utmanare bland VPN-tjänster. Om du är på jakt efter en pålitlig VPN-lösning är TotalVPN definitivt värt att utforska.
Hämta TotalVPN - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
Lämna recension om TotalVPN
Dela dina åsikter för att hjälpa andra.
Captcha
Hämta TotalVPN - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...