Annonsörinformation

SaferVPN-recension

-
Erbjudandet är inte tillgängligt
Vårt omdöme: Vill du använda VPN för gaming? Ta en titt på SaferVPN. Låg latens, vilket innebär att tjänsten har optimerats med gamers i åtanke. Förlora aldrig övertaget på grund av fördröjningar och förseningar i nätverket.
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande

Sammanfattande recension

SaferVPN är ett uppfriskande val för alla som är på jakt efter en säker, snabb och användarvänlig VPN-tjänst. Till att börja med så kan du testa tjänsten gratis i 24 timmar, helt utan krav på kreditkort. Det går både snabbt och enkelt att installera klienten och du kan komma igång inom ett par minuter. Tjänsten har inte direkt några revolutionerande funktioner, men det den gör det viktigaste på rätt sätt och vi är säkra på att de flesta uppskattar dess stilrena gränssnitt, både på mobilen och datorn. Med tanke på att tjänsten erbjuder stark kryptering, höga anslutningshastigheter, ett stort nätverk och bra kundservice så har de verkligen potential att vara en av de bästa aktörerna i branschen.

Integritet / anonymitet

SaferVPN är utrustad med funktionen kill-switch, som stänger ner internetuppkopplingen i händelse av att VPN-tjänsten kopplas ur. Detta är praktiskt för att skydda din identitet och förhindra eventuella IP-läckor. SaferVPN meddelar att de som VPN-leverantör har en stark policy mot loggar, vilket innebär att de inte loggar din riktiga IP-adress, DNS-frågor, VPN-IP-adressen, personuppgifter, webbhistorik eller metadata. Du kan med andra ord "surfa som ett spöke, var och när som helst".

Hastighet och stabilitet

Hastighet och prestanda är två områden där SaferVPN presterar bäst. Vi noterade ingen märkbar skillnad i uppladdningshastigheten när vi kopplade upp oss mot servern. SaferVPN hävdar att de har blixtsnabba hastigheter, så vi bestämde oss för att kontrollera detta själva. Vi började med en bashastighet på 97.81 Mbps för nedladdning och 52 Mbps uppladdningshastighet. En uppkoppling mot den amerikanska servern resulterade i en nedladdningshastighet på 57,03 Mbps och en uppladdningshastighet på 23,07 Mbps. En server i EU gav oss en nedladdningshastighet på 79,01 Mbps och 27,87 Mbps uppladdningshastighet. Inte illa alls. Slutligen försökte vi ansluta till en server i Asien som ligger halvvägs över hela världen och vi fick en nedladdningshastighet på 1,29 Mbps, vilket är tillräckligt bra för vanligt surfande och chatt, men inte mycket annat...

Plattformar och enheter

windowsmacandroidioschromefirefox

SaferVPN fungerar jättebra på alla större plattformar som Windows, Mac, iOs och Android. Tjänsten stöder även Firefox, Linux och andra routrar. Vanliga användare bör uppskatta apparnas enkelhet, medan de mer avancerade användarna garanterat kommer gilla att den grundläggande VPN-konfigurationen kan uppdateras inom applikationen. SaferVPN:s Chrometillägg blev en stor snackis i branchen, då det var den första av sitt slag på marknaden. Detta öppnar upp en hel värld av möjligheter, t.ex. bra VPN-skydd medan du surfar. Det är också ett bra alternativ för nybörjare, eftersom det bokstavligen endast tar ett par klick för att ställa in allt från installation till anslutning!

Serverplatser

SaferVPN har för närvarande över 700 servrar i 34 olika länder, vilket bör vara mer än tillräckligt för den genomsnittliga användaren. Visst, vissa andra leverantörer kanske erbjuder en mer omfattande täckning, men om du är ute efter tillgång till mer exotiska platser än USA och Västeuropa, så är SaferVPN ett utmärkt val. SaferVPN har servrar i Mellanöstern och Afrika samt i asiatiska länder som Thailand och Indien.

United KingdomSpainNetherlandsCyprusSwitzerlandBelgiumIrelandFranceDenmarkHungaryFinlandSwedenPolandPortugalItalyAustriaGermanyRussian FederationRomaniaNorwayUnited StatesCanadaMexicoBrazilArgentinaIsraelSouth AfricaIndiaSingaporeJapanThailandHong KongAustraliaNew Zealand

Kundsupport

SaferVPN: s supportsida innehåller de vanligaste supportfrågorna om anslutning och säkerhetsfelsökning, betalningar, VPN-funktioner och konto, tillsammans med allmänna frågor och FAQ. Du hittar också steg-för-steg-guider och snabbreferensguider som listas efter plattformar vilket är mycket praktiskt. Dessutom så finns det en chattfunktion integrerad på hemsidan, som är till stor hjälp om du behöver omedelbar support.

Priser

Med nedladdningshastigheter över genomsnittet är det lätt att tro att SaferVPN inte är speciellt budgetvänlig. Tänk om! SaferVPN ger inte inte bara en generös 30-dagars pengarna tillbaka-garanti på samtliga abonnemang, deras årliga planer är dessutom relativt billiga. SaferVPN:s månatliga plan är däremot i dyraste laget och kostar 130 kr per månad, men du kan enkelt få ett bättre värde för pengarna genom att teckna upp dig för en längre period. Om du betalar för ett år i förskott så sjunker den månatliga kostnaden till endast 55 kr. Om du kör på 3 år så blir det inte mer än 25 kr i månaden!
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande
Lämna recension om SaferVPN
Dela dina åsikter för att hjälpa andra.
Captcha
SaferVPN användarnas recensioner
  • “När jag hade ett problem så fixade handläggaren en lösning åt mig snabbt och effektivt, problemet löst.“
  • “Mycket effektivt, förklaras tydligt, kunnig och otroligt hjälpsam. Utmärkt service“
Hämta Private Internet Access - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.privateinternetaccess.com/Specialerbjudande