Annonsörinformation

NordVPN-recension

9,1
Mycket bra
Vårt omdöme: Prisbelönt. Älskas av några av de största teknikbloggarna. Snabbt och superprivat. NordVPN uppfyller alla behoven!
Hämta NordVPN - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.nordvpn.com/Specialerbjudande

Sammanfattande recension

NordVPN har lämnat ett riktigt djärvt löfte och det är att erbjuda "världens mest avancerade VPN". Hittills har de levt upp till löftet genom att säkerställa hög säkerhet och integritet samt avancerad funktionalitet, allt till ett riktigt budgetvänligt pris.

Du kan förvänta dig saker som en strikt policy mot loggar, användarvänligt gränssnitt, väldesignade applikationer, en utmärkt prestanda - tillsammans med en ny uppsättning extrafunktioner som får NordVPN att stå ut från mängden. En praktisk praktisk funktion som kallas WifiSec ansluter dig automatiskt dig till NordVPN när du går med i både säkra eller osäkra WiFi-nätverk. Detta ger dig sinnesron att veta att din anslutning är alltid privat.

Integritet / anonymitet

Till skillnad från andra leverantörer som endast erbjuder ett eller två säkerhetsprotokoll och ytterligare proxy som ett betalt tillägg, så erbjuder NordVPN en mängd kraftfulla säkerhetsprotokoll, såsom IKEv2, OpenVPN, WireGuard, och en gratis SOCKS5 proxy för App-nivå säkerhet. Det har även en kill-switch som automatiskt stänger av din anslutning till nätverk som äventyras av cyberhackers eller spioner. De har en strikt policy mot loggar och samarbetar med brottsbekämpande myndigheter. Dessutom så har de en funktion som kallas WifiSec, som låter dig slippa irriterande annonser och som blockerar bedrägliga och potentiellt skadliga webbplatser.

Hastighet och stabilitet

En av de saker som får människor undvika att använda ett VPN är faktumet att det kan leda till en hastighetsförlust på så mycket som 60-70%. När allt kommer omkring, vad är poängen med att vara online när man knappt kan göra något på grund av en seg anslutning? Tack och lov så är inte det fallet med NordVPN. Vi testade hastigheten genom att ansluta till en server i USA och i Storbritannien, och noterade endast en mindre hastighetssänkning mellan 5 och 10%, vilket är mycket imponerande.

Plattformar och enheter

windowsmaclinuxandroidioschromefirefox

Du kommer inte bli besviken på NordVPN:s löfte om att stödja ALLA dina enheter. Den stöder alla större plattformar. De erbjuder också krypterade proxytillägg för Chrome och Firefox. Det finns dessutom mängde av alternativ för manuella konfigurationer för mer ovanliga plattformar för Rasberry PI och pfSense, samt för Windows XP, Blackberry och många andra router-firmwares. Dessutom så tillåter NordVPN sex samtidiga anslutningar, vilket är tillräckligt bra för en hel familj, pryltokiga konsumenter eller ett litet företag.

Serverplatser

För närvarande erbjuder NordVPN 5 522 servrar i 58 länder vilket är mer än tillräckligt för dina dagliga VPN-behov, även för de mest avancerade användarna. De har även täckning i andra regioner som inte omfattas av andra tjänster, t.ex. Afrika, Mellanöstern och Indien.

South AfricaEgyptAustraliaNew ZealandKoreaSingaporeTaiwanViet NamHong KongIndonesiaThailandJapanMalaysiaUnited KingdomNetherlandsGermanyFranceBelgiumSwitzerlandSwedenSpainDenmarkItalyNorwayAustriaRomaniaCzech RepublicLuxembourgPolandFinlandHungaryLatviaRussian FederationIcelandBulgariaCroatiaMoldovaPortugalAlbaniaIrelandUkraineCyprusEstoniaGeorgiaGreeceSerbiaSloveniaSlovakiaAzerbaijanMacedoniaBosnia And HerzegovinaIndiaTurkeyIsraelUnited Arab EmiratesUnited StatesCanadaMexicoBrazilCosta RicaArgentinaChile

Kundsupport

Vi gillar att NordVPN erbjuder chattsupport dygnet runt från hemsidan. De erbjuder även chattsupport på andra språk än engelska. Vi kopplade upp oss mot en supporthandläggare och slängde åt honom några enkla och tekniska frågor. Svaren kom på en gång och var tydliga och artiga. Det är även mycket enkelt att navigera på supportsidan, med separata kategorier för FAQ, allmän information, betalningar och anslutning.

Priser

NordVPN erbjuder för närvarande fyra planer där allt ingår. Du får i princip samma funktioner med varje plan och priset varierar beroende på längden på din prenumeration. Av uppenbara själ blir det billigare ju längre du prenumererar. De har en månatlig plan som kostar 120 kr. Teckna upp dig på en 1-årsplan så sjunker månadskostnaden till 70 kr per månad. En 2-årsplan kostar endast 50 kr per månad. Tre-årsplanen är uppenbarligen den billigaste i långa loppet och du betalar bara 34 kr per månad - en besparing på 70%! Oavsett vilken plan du väljer så får du alltid 30 dagar pengarna tillbaka-garanti.
Hämta NordVPN - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.nordvpn.com/Specialerbjudande
Lämna recension om NordVPN
Dela dina åsikter för att hjälpa andra.
Captcha
NordVPN användarnas recensioner
  • “Inga konstigheter! Teamet svarar mycket snabbt om du behöver hjälp och anslutningen i snabb och säker.“
  • “Jag älskar det fungerar bra med Windows och Android, och det enda problemet jag har är att den saktar ner anslutningen på Android ordentligt som på Windows PC gör den mycket bättre från sig med lite pulande, men Android-enheter saktas till 25% av den genomsnittliga nedladdningshastigheten.“
  • “NordVPN har gett mig UTMÄRKT service i över 2 år. Tackar, detta fungerar för mig.“
  • “pålitligt, snabbt, fantastiskt stöd.....synd att Nord inte kan laga min middag. Kanske med nästa uppdatering. Rekommenderas starkt!“
Hämta NordVPN - Skydda din integritet!
Obegränsad tillgång till servrar från hela världen. Supersnabb hastighet. Få det bästa erbjudandet via vår länk...
www.nordvpn.com/Specialerbjudande