Mer än 600 TV-serier från Netflix är blockerade i ditt land. Det är dags att fixa detta!

Känner du igen dig i detta? Du ser fram emot att slå på Netflix och se dina favoritserier och filmer...bara för att upptäcka att de inte finns tillgängliga. Din skriver in en annan film och även den saknas, precis som filmen innan. Efter några försök ger du upp. Det slutar med att du ser en TV-serie som du aldrig har hört talas om tidigare. Hur kommer det här sig? Anledningen är att Netflix helt enkelt inte erbjuder samma innehåll i alla länder. Så, om du exempelvis bor i Tyskland så kommer innehållet skilja sig mot USA eller England.

Jämför Netflix innehåll mellan olika länder

Trots sin globala närvaro och marknadsföring så delar Netflix upp länderna i delar som får begränsat innehåll och pionjärer som får mängder av innehåll och premiärer. Siffrorna talar för sig själva. Jämför bara antalet filmer och TV-serier som finns tillgänliga i ett visst land.Spoilervarning! Att se på Netflix i länder som Storbritannien eller Tyskland garanterar inte att du får ut det bästa från Netflix. De har tillgång till betydligt mindre innehåll än amerikanska tittare. Låt oss titta närmare på tabellen…

Jämför Netflix innehåll mellan olika länder

LandAntalet TV-serierAntalet filmer
Förenta staterna11574593
Sverige3531767
Norge3471777
Danmark3511789
finland3391757
Tyskland3281440
Datakälla: www.finder.com/netflix-usa-vs-world-content
Blir du chockerad över de här siffrorna? Du är inte ensam om detta! Insatta Netflix-användare utanför USA vet att amerikanska Netflix inte erbjuder allt sitt innehåll till utländska tittare. De kom på ett billigt och pålitligt "lifehack" som kostar några tior per år, och som hjälper dem låsa upp den "obegränsade" versionen av Netflix - helt utan förpliktelser.

Så här streamar man Netflix USA var och när som helst

Självklart delar vi med oss av hemligheten. Dagens hjälte heter NordVPN – ett verktyg som låter dig ansluta till streamingtjänster som Netflix på nolltid och utan begränsningar. Med NordVPN får du en Amerikansk IP-adress som låter dig ansluta säkert till internet och njuta av Netflix amerikanska utbud.
Teknikrädda personer behöver inte oroa sig! Det är otroligt enkelt att använda NordVPN för att streama amerikanska Netflix. Det är bara att slå på NordVPN, välja en amerikansk server från menyn och gå till ditt Netflix-konto. Nu har du tillgång till över 1 300 serier som normalt endast finns i USA!

Se hur enkelt det är i här videon på 2 minuter:

Det bästa av allt är att NordVPN dessutom ger dig:
  • Tillgång till ditt favoritinnehåll var som helst i världen.
  • En säker och krypterad anslutning.
  • Integritet under streamingen från Netflix.
  • Höga hastigheter och oavbruten streaming.
Redo att utforska Netflix USA med allt sitt spännande originalinnehåll? Nu är den bästa tidpunkten att göra detta, eftersom NordVPN erbjuder en tidsbegränsad rabatt på 70%!

Avblockera Netflix med NordVPN

Nöj dig inte med en begränsad version av Netflix. Ladda ner appen NordVPN idag, du kan tacka oss senare för tipset!

Utnyttja erbjudandet!